„A pillanat varázsa” – Diószegi Eszter grafikusművész gyermek és felnőtt képzőművészeti szakkörének kiállítása


2021. december 7-én 17:00 órakor „A pillanat varázsa” címmel, Diószegi Eszter gyermek és felnőtt képzőművészeti szakkörének nyílik kiállítása a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. u. 23-25.).

A békési, elkötelezett grafikusművész alkotói pályafutása során mindig is szívesen kapcsolódott közösségi rendezvényekhez kiállításokkal, játszóházi programokkal. Békésen 2017-ben indította el első gyermek rajzszakkörét, és szívesen foglalkozik egyénileg is a hozzá forduló, képzőművészeti középiskolába készülő diákokkal. Ez irányú tevékenységének célja elsősorban a tehetségek felkarolása, kibontakozásuk elősegítése, az amatőr képzőművészet iránt érdeklődőknek lehetőség biztosítása annak megismerésére,  gyakorlására.
Legfrissebb, „a pillanat varázsa” jegyében összeállított kiállítása, a saját, valamint a közel fél éve működő két új szakkörének munkáiból készült válogatást mutatja be.

Megnyitó: 2021. december 7. (kedd) 17.00 óra

A kiállítást megnyitja: Szegfű Katalin újságíró

Közreműködnek:
Dihen Kata Dorina és Dihen Ferenc István, a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola tanulói, valamint
Aleksza Fanni, a Szokolay Sándor AMI növendéke és tanára, Bereczki-Lázár Anita

Megtekinthető: 2022. január 31-ig, az intézmény nyitvatartási ideje alatt.
A belépés díjtalan!

Támogató: Szent Lázár Alapítvány

A rendezvény az aktuális járványügyi szabályok betartásával látogatható! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy intézményünkben kötelező a maszk viselése.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!