Gyermeknap a "Refi" Petőfi utcai alsó tagozatán


Számos helyszínen várták az intézmény munkatársai és a közreműködő vendégek a diákokat.

Májusban már a legeltökéltebb diákot, sőt pedagógus is a közelgő nyár ígéretei, hangulata foglalkoztatják. nincs ez másképp városunk legrégebbi általános iskolájában sem, így a hagyományokhoz méltóan valódi gyermeknapi forgatagra híva, várta tanulóit a Petőfi utacai alsó tagozat munkaközössége.

A változatos, izgalmakban, élményekben bővelkedő programok több partner, így a Békési Rendőrkapitányság, a Békés Városi Önkormányzati Tűzoltóság mellett a Református EGYMI Országos Értéktermő Tehetségközpontja valamint Tarr Erzsébet és Pocsaji Emese kutyás terapeuták segítségével valósulhatott meg.

A tartalmas vidám délelőtt folyamán mindenki megismerkedhetett a rendőrség és a tűzoltóság munkájával, eszköztárával, bepillantást nyerhettünk a kutyás terápia élményekben gazdag világába és kreatív műhely keretében minden diák készíthetett vlamilyen játékot, emléktárgyat is. a renndezvényt óriás csúszda és jégkrém tette teljessé a gyerekek számára.

"Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mind a fenntartónak, a Békési Református Egyházközségnek mind közreműködő vendégeinknek. Segítségükkel egy valóban tartalmas gyermeknap keretében köszönhettük meg tanulóink egész tanével munkáját és kitartását is."- zártaszerkesztőségünkhöz eljuttatott beszámolóját a SZKIRG Petőfi utcai alsó tagozatának diákönkormányzata

 

Tételek: 1 - 20 / 32 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!