Ötven mikulás csomagot ajándékozott a Békés Városi Szociális Szolgáltató Központnak az UNION Biztosító Békés megyei Igazgatósága.


A cég rendszeresen támogat családokat szerte a megyében. A csomagokat hétfő délután adták át a Családsegítő központjában.

-  Társadalmi szerepvállalásunk nem új keletű, jelenleg is több intézményt támogatunk, így Sarkadon egy óvodát, Kötegyánban egy gyerekházat, és most már Békésen is. Tudjuk, hogy jó helyre kerül majd mindegyik csomag és a szolgáltató szakemberei nagy örömmel fogadták felajánlásunkat. Reméljük, sikerül vele meglepetést szerezni a családoknak – mondta Debreczeni Tímea területi igazgató és Pataki András mentor képviselő hírportálunknak.

 

- Minden segítségnek nagyon örülünk, sok gyereknek tudunk majd ezzel meglepetést okozni, több vállalkozás is rendszeresen, önzetlenül segíti munkákat felajánlásokkal, legyen az étel, bútor, vagy a napi élethez szükséges háztartási gép. Külön öröm, hogy Andrásék is mellénk álltak, köszönjük segítségüket – mondta Kádasné Öreg Julianna igazgató. 

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!