A napokban 14. alkalommal rendezték meg Brassóban a GastroPant, Románia egyetlen nemzetközi sütőipari, cukrászati, fagylalt- és vendéglátóipari szakmai kiállítását.


A találkozón kilenc magyarországi vállalkozás és két szakmai szervezet mutatkozott be.

A rendezvényen a magyarországi kiállítók az élelmiszeripari- és a szállodák, éttermek, kávéházakkal foglalkozó ágazat számos szegmensét képviselték, így alap- és feldolgozott termékeket, valamint csomagolástechnikai megoldásokat is ismertettek.

A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. a nemzeti standon biztosított bemutatkozási lehetőséget hat cégnek, valamint a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gesztorságában működő Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román tagozatának is. Az igényesen kivitelezett magyar megjelenés a szervezők különdíjában részesült.

A magyar standot meglátogatta a brassói megyei kamara vezetősége, akik tárgyaltak Rák Jánossal, a Magyar-Román Tagozatának titkárával. Megállapodtak, hogy hamarosan a román kamarai delegáció Békés megyébe utazik és itt aláírják az együttműködési megállapodást, illetve a román kamarának újabb együttműködési lehetőségeket mutatnak.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!