Pozsonyban járt a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara hat tagú delegációja hét végén


A négy napos utazáson részt vevők ellátogattak a Danubius Gastro 2024 Kiállításra, illetve viszonozták a Pozsonyi Kereskedelmi és Iparkamara látogatását.

-        Régen esedékes volt a látogatás Pozsonyban – mondta dr. Orosz Tivadar, a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. – Jó volt látni, hogy milyen sokat fejlődött a szlovák főváros és a céglátogatások is hasznosak voltak. Jártunk a Mobility&Innovation Production Kft-nél, ahol hidrogénüzemű járműveket, buszokat gyártanak. Találkoztam a pozsony kamara elnökével, Igor Junas-szal, megegyeztünk, hogy Békéscsabára szervezünk egy szlovák-magyar-román konferenciát és üzletember találkozót.

A delegáció ezen kívül számos fontos üzletemberrel folytatott eszmecserét és részt vett a Danubius Gastro 2024 kiállításon is, ahol a gasztronómiai újdonságokról tájékozódtak. Ez a program különösen Vozár Mártonnak, a Békés vármegyei kamara alelnökének és a turisztikai tagozat elnökének volt hasznos, aki a helyi vállalkozóknak adja majd át a Pozsonyból hozott ötleteket.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!