Az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete az idei Ausztrál Napot a tarhosi Libás -tanyán tartotta


Az esemény hivatalos részére az Ausztrál Pontnál került sor, majd a Békéscsabai Ipartestület Veterán Motoros Klub tagjainak vezetésével az egyesületi tagok és az érdeklődők közösen vonultak ki a rendezvény helyszínére.

Az eseményen Izsó Gábor, Békés Város nyugalmazott polgármestere, Kálmán Tibor, Békés Város polgármestere, Juhász Zoltán, az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete elnöke és Molnár István, a Libás -tanya tulajdonosa, házigazda köszöntötte a vendégeket.  

 

A nagy érdeklődésre számot tartó Ausztrál Napon a köszöntő beszédek után a gasztronómia élvezetek mellett a fellépő művészeknek köszönhetően a jó hangulaté volt a főszerep. 

A rendezvényen fellépet Kalán Judit és Komáromi István énekesek,  a zsadányi mazsorett csoport, Bagoly László vezetésével a Békés Városi Ifjúsági Fúvószenekar, továbbá a Böjte Csaba vezette Szent Ferenc Alapítvány nagyváradi intézményének növendékei. A műsorvezető Szabó Ila volt.

Az egyesület ezúton is szeretné köszönetét kifejezni Molnár Istvánnak, a Libás -tanya tulajdonosának nagyvonalú segítségéért, továbbá minden egyes fellépő művésznek, a meghívott vendégeknek, az egyesület tagjainak és az eseményen résztvevőknek, akik jelenlétükkel, támogatásukkal hozzájárultak az Ausztrál Nap sikeréhez.

 

 

Tételek: 1 - 20 / 69 (4 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!