Wágner Balázs szombaton bemutatkozott a magyar válogatottban, Zágrábban. Mi is történt ezen a napon…


A pénteki érkezés, átmozgatás és technikai csapatértekezlet után úgy feküdt le a magyar U16-os csapat, hogy mindenki tud mindent és jöhet a verseny. Hajnalban arra ébredtek, hogy hatalmas vihar érte el a várost.

A reggeli után Balázs az első csoporttal indult ki a pályára, hiszen tíz órakor a versenyszámával, a gerelyhajítással kezdődött az esemény. Bemelegítettek és már a call roomban voltak, mikor bejelentették, hogy egy órát csúsztatják a versenyt, hiszen olyan eső, néha jégeső volt, hogy csak pár méterre lehetett látni. Tizenegykor elkezdődött a megmérettetés, bár az eső továbbra is zuhogott. Ez az időjárási körülmény meghatározta a versenyt. Balázs így is nagyszerűen helyt állt, hiszen nyolcas döntőbe jutott és ott, élete második legjobb dobásával, 45.87 méterrel, a hatodik lett.

Az első három dobása a feltételekhez képest jól sikerült, utána már átfagyott és nem tudott javítani. Balázs minden dicséretet megérdemel, jól képviselte városunkat és hazánkat, még sokszor lehetünk rá büszkék. Ő is úgy tért haza, hogy jövőre újra válogatott akar lenni! Úgy legyen!

Hajrá Békési DAC!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


Wágner Balázs