Nádor STEAKesegyház – ahol Széles a Steak válaSteak!


Ismét egy különleges Steak Hétvége, mert a Nádor Békéscsaba valóban a Steakesek helye!
2025.07.11-12-13 (péntek, szombat, vasárnap)

Ez nem csak egy steak kostóló, ez egy steak íz-utazás

Gyertek és Kóstoljátok meg a legérdekesebb Steak válogatásunkat a tökéletes vacsoraélmény érdekében:

ELŐÉTEL:
Velős pirítós (790,- Ft /adag)

FŐÉTEL 1.:
5 x STEAK VÁLOGATÁS 1 TÁNYÉRON ! (9.900,- Ft /adag)
Bélszín _ Steak (a marhahús legértékesebb része)
Hátszín _ Steak (egyike a legfinomabb pecsenyehúsoknak)
Rib-Eye _ Steak (rendkívül puha, márványozott, omlós és szaftos hús)
Denver _ Steak (márványozott, puha és ízletes hús)
Rump _ Steak (sovány húsról van szó, jellemzően finom zsírszövetével)
+ zöldhüvelyes zöldbab + fokhagymás fűszervaj + grilezett kukorica

FŐÉTEL 2.:
5 x KÖNNYEBB VÁLOGATÁS 1 TÁNYÉRON ! (6.490,- Ft /adag)
Csirkemell steak
Pulykamell steak
Grill Camembert
Padlizsán „steak”
Tofu „steak”
+ zöldhüvelyes zöldbab + fokhagymás fűszervaj + grilezett kukorica

MÁRTÁSOK:
Andalúz (590,- Ft /adag)
Salsa (590,- Ft /adag)

DESSZERT:
Somlóival töltött palacsinta (2.590,- Ft /adag)

Foglaljatok asztalt, majd foglaljatok helyet nálunk és kezdődhet a Steak ízélmény-kirándulás Békéscsaba gyönyörű főterén a Nádor Étteremben.
#nadorbekescsaba, #bekescsaba, #steak, #wine

Asztalfoglalás (erősen ajánlott):
+36 30 / 09-88-738
nadorbekescsaba@gmail.com

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!