Linea Aerobik Klub - Komlói siker!


Április 22-én került sor a 2007-es év Aerobik Diákolimpia országos döntojére. A verseny Komlón került megrendezésre. A Linea Aerobik Klub versenyzoi itt iskoláikat képviselték mivel a diákolimpia iskolák közti versenyrol szól.

A Klub 8 versenyzovel utazott Komlóra , nem hiába. UP. I. korcsoportban ,egyéni versenyszámban Szalontai Marianna a békési Farkas Gyula Szakképzo Intézet és Gimnázium tanulója országos hetedik, Szabó Anita , a Bcsabai Közgé tanulója nyolcadik helyezést ért el.

Páros kategóriában Dávid Boglárka és Pankotai Dóra a Mezoberényi Petofi S. Gimnázium tanulói szintén hetedik helyezést értek el.

Csoport kategóriában a Közgés lányok: Ori Marianna, Szabó Anita, Samu Fanni, Samu Katalin, Pintér Szabina megnyerték a Diákolimpiát.

Az aranyéremnek nagyon örülünk, hiszen döntoben még nem szereztünk aranyérmet csak elodöntoben. Büszkék vagyunk a gyozelemre, reméljük városunk és iskoláink is azok.

Újult erovel készülünk a Magyar Kupa verseny sorozat második fordulójára ahol már a Linea Aerobik Klub versenyzoi ként Békés várost képviseljük majd.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!