40 éves osztálytalálkozó volt Kamuton sok békési résztvevőel!


Megjelent: 2008 Szeptember 4. ( Csütörtök ) 10:31
Módosítva: 2021 Július 7. ( Szerda ) 17:03
40 éves általános iskolai osztálytalálkozót szervezett Öreg Gábor (Öreg Gumis és Tsa KFT) régi iskolatársainak. Az nagy feladatról a Békés Mátrixnak mesélt elõször.

40 éves általános iskolai osztálytalálkozót szervezett Öreg Gábor (Öreg Gumis és Tsa KFT) régi iskolatársainak. Az nagy feladatról a Békés Mátrixnak mesélt először.

Segítsége Somlyai Magdolna, akivel az ország teljes területéről szedték össze a rég nem látott általános iskolai osztálytársakat.

1968-ban végeztek Kamuton mind a 28-an és már akkor megfogadták, sőt az egykori tablóra is kiírták: Találkozunk minden olimpiai évben!

Most, 2008. augusztus 9-én ismét megfogadták, minden olimpiai év megnyitója utáni szombaton ismét összejönnek.

A nagy 40-éves osztálytalálkozó sikerét bizonyítja, hogy 28 főből 25 -en eljöttek, sőt régi tanáraik, Földesi István osztályfőnök és Földes Pál igazgató, illetve több tanár is elfogadta a meghívást.

15 órakor osztályfőnöki órával kezdtek, majd mindenki kapott 4 percet, hogy elmesélje, mi történt vele az elmúlt 40 évben. A régi tanárok és az igazgató ajándékot is kaptak régi tanulóiktól.

Az osztálytalálkozó ezután a művelődési házban folytatódott, ahol 50 főre főzték a marhalábszárt és Vad Gábor zenész gondoskodott a kitűnő hangulatról.

A családias találkozó végűl jó hangulatban éjjel fél kettőkor ért véget!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!