Jöjjön El Ön is a Békési Sportbálba!


Megjelent: 2009 November 13. ( Péntek ) 14:11
Módosítva: 2009 November 14. ( Szombat ) 07:27
Már 180 jegy kelt el az első alkalommal megrendezésre kerülő Békési Sportbálra. Az árverezéssel egybekötött rendezvényre 2009. november 21-én, szombaton 19.00 órától kerül sor Békésen a Városi Sportcsarnokban.

Jól fogynak a jegyek, szeretettel várjuk Önt is!


JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2009. november 16.

BELÉPŐJEGY ÁRA: 4.900,- Ft / fő


Nemcsak sportolókat és vezetőket, hanem minden sportkedvelő békésit várnak a szervezők a jótékonysági eseményre. Az est bevételét a ”Békési Fürdőért” Közalapítvány javára ajánlják fel a szervezők – Békés Város Önkormányzata és a Békési Kistérségi Iskola Dr. Hepp Ferenc Tagiskolája.


Az est folyamán négy értékes relikviát már biztos árverésre bocsátanak a szervezők. Mind a női, mind a férfi nemzeti kézilabda válogatott tagjai dedikáltak egy-egy mezt, de árverésre kerül egy Békés város címerével hímzett póló is Vajda Attila olimpiai bajnok kenus aláírásával. Egy, a férfi vízilabda válogatottunk által dedikált vízilabda is „kalapács alá kerül” a sportszeretők, rajongók számára.


A szinte önköltséges belépő áráért svédasztalos, hétféle meleg étel, saláták és csokiszökőkút, színvonalas műsor és a Mediterrán együttes kellemes zenéje várja a szórakozni vágyókat. A szervezők a tombolabevételekből és sportrelikviák árveréséből várnak bevételt, melyet a Békési Fürdő területén megvalósuló 10 x 10 méteres termál medence felújítására ajánlanak fel. A ”Békési Fürdőért” Közalapítvány számláján már 6.907.000,- forint gyűlt össze, mely több mint a fele a medence várható költségeinek, érdemes hát adakozni, hiszen nincs messze a nemes cél.


Jegyeket vásárolni folyamatosan lehet a Dr. Hepp Ferenc Tagiskola gazdasági irodájában, a polgármesteri hivatal portáján és a Városi Sportcsarnokban.


Az I. Békési Sportbállal kapcsolatos további információk a Polgármesteri Hivatalban Kálmán Tibor sportreferenstől kérhetők a 66/411-011 telefonszám 168-as mellékén.


A bál fővédnökei Izsó Gábor Békés város polgármestere és Dr. Hepp Ferenc, a Dr. Hepp Ferenc Tagintézmény névadójának fia.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!