Sikeres volt az I. Békési Sport Bál! December 13-án nyit az uszoda! FRISSÍTVE!


Megjelent: 2009 November 23. ( Hétfő ) 08:11
Módosítva: 2009 November 23. ( Hétfő ) 21:21
Izsó Gábor polgármester a bálon jelentette be: December 13.-án nyit meg a Békési Uszoda! Közel 1 000 000 Ft gyűlt összes az árverésből és a tombolából! Rövid beszámoló és 280db kép a bálról a Békés Mátrixon!

Erdei Krisztina műsorvezető köszöntötte a közel 300 fős vendégsereget szombaton este a békési sportcsarnokban, majd Izsó Gábor polgármester és Dr Hepp Ferenc a bál fővédnökei mondtak rövid köszöntőt.

Izsó Gábor polgármester és a Dr. Hepp Ferenc Tagintézmény nevében Deákné Domonkos Julianna igazgatónő egy-egy serleget kapott ajándékba Dr Hepp Ferenctől a békési sport támogatásáért.

A BSZSK megjelent legénysége, a békési férfi kosaras csapat se ment haza üres kézzel, Dr Hepp Ferenc édesapja és saját kedvenc sportága ápolásáért kosárlabdákat ajándékozott a csapatnak.

A Linea Aerobic és a Fregolina társastánc bemutatói után Erdős Norbert országgyűlési képviselő, alpolgármester köszöntőjét - távollétében - Erdei Krisztina olvasta fel, majd Dr Csiby Miklós főorvos mondott pohárköszöntőt A Békési Fürdőért Közalapítvány nevében.

A bál ezután a gazdag választékú vacsorával folytatódott, melyet a Gyula Gastro Bt. készített, A vendégek kényelméről Vidáné Endrődy Ildikó a bál háziasszonya gondoskodott, a jó hangulatot a Mediterrán együttes zenéje fokozta."

Képeink az I. Sport Bálról!

Izsó Gábor a helyszínen mutatja be az uszodát (videó)


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!