Békésen is átforgatja a parabolákat az UPC Direct


Több tartalmat és jobb minőséget nyújt új műholdjáról a UPC Direct - az átforgatást Békésen Május elsejétől az Electric Áruház szerelői végzik

– A UPC Direct május elején megkezdi a műholdas tévés szolgáltatásra előfizetők antennáinak átállítását egy új pozícióba, ahonnan az eddiginél gazdagabb műsorkínálatot és még jobb képminőséget biztosít majd. Az előfizetők ettől kezdve változatlan áron 14 új csatornát is láthatnak, köztük olyanokat, mint a History Channel, a Nat Geo WILD, a TV6, a Story TV4 és a DOQ. A nagy felbontású lapos tévékészülékkel rendelkező előfizetők immár tűéles, valósághű képet biztosító HD-adásokat is választhatnak, a magyar köztévék valamint a NatGeo HD, a History HD, a Rush HD, az ESPN America HD és az HBO HD műsorait.


Az újdonságok bevezetését az teszi lehetővé, hogy a szolgáltatás egy új műholdra költözik át. Az új tartalmak eléréséhez ezért az előfizetők parabolaantennáit át kell állítani az új műholdra. Ezt azonban nem maguknak az előfizetőknek kell elvégezniük. A UPC hivatalosan megbízott szerelői május elejétől kezdődően telefonon felveszik velük a kapcsolatot, hogy egyeztessék mindenki számára a legmegfelelőbb időpontot, amikor átállíthatják az antennájukat. Ez a folyamat az elkövetkező néhány hónapban országszerte lezajlik. Az antenna átállításáig természetesen minden előfizető továbbra is zavartalanul élvezheti jelenlegi szolgáltatását.


Az átforgatásokat Békés városban és környékén az Electric Áruház Kft szerelői végzik


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!