Ezentúl szombaton is nyitva a Diéta Bt Diétás Szaküzlete!


A vásárlók kérték - a bolt teljesíti! Szombaton 9 és 12 óra között is nyitva ezután a Diétás Szaküzlet! Bõvebben:

Nem csak diétázóknak, de a reformtáplálkozás híveinek is segít a Diéta Bt boltja. A békési családi vállalkozás maga is gyártja és az egész országba szállítja speciális élelmiszereit.


A 90es években indított családi vállalkozás ötletét a sors adta: lisztérzékenységet diagnosztizáltak náluk és ekkor szembesültek azzal, hogy az egész országban csak egy fajta termékcsalád szűk kínálatát lehetett beszerezni.

Ekkor kezdődött a Barbara termékcsalád fejlesztése, amely gluténmentes és mára számos változtban, keksztől a tésztáig, liszttől a nápolyiig számos formában és ízesítésben készül.

A nemrégiben megnyitott Ady utcai bolt azonban nem csak a lisztérzékenyeket segíti, hanem a diétázókat, a reformélelmiszereket előnyben részesítőket, az egészségesebben élni és táplálkozni kívánókat is kiszolgálja.

A kínálatban glutén, tej és tojás - mentes, fehérjeszegény, diabetikus élelmiszereket, teljes kirőrlésű lisztből, fruktózzal készített édes és sós teasüteményket is kínálnak.

Minden nap friss gluténmentes kenyér és pékárú, rendelésre cukrászsütemények és torta is kapható.

Reformélelmiszerekben is gazdag a választék: lisztek, szárzatészták, candida kenyér, olajok, magkeverékek, aszalmányok, fasírtporok, puffasztott termékek, müsliszeletek és pászka is megtalálható.

A Barbara Diétás Szaküzlet az Ady u. 14 szám alatt található.

Weblapjuk: www.dietabt.hu

(X) Békés Mátrix Reklám - A leggyorsabb megoldás!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!