Telt házzal zárt választási kampányt a Jobboldai Összefogás


Többszáz érdeklődő előtt zárta kampányát Izsó Gábor független polgármester-jelölt és a Jobboldali Összefogás tegnap este a Kulturális Központ színháztermében.

Izsó Gábor szerint szelíd és visszafogott kampányt folytatott az Összefogás

A független polgármester-jelölt elmondta, hogy több ezer békési adta le kopogtatócéduláját a Jobboldai Összefogásnak és több száz önkéntes segítő ajánlotta fel segítségét a közös célokért.

Izsó Gábor összegezte a város eddig elért fejlesztéseit, kiemelve, hogy nem csak beruházások, de a közösség is jelentősen fejlődött Békésen.

Izsó szerint ez csak és kizárólag a közös megfeszített munka eredménye, amelyet a békésiek végeztek el.

Önkormányzati kht-ék indulnak a foglalkoztatás bővítésére, két új termálkúttal biztosítanák a közintézmények energia-ellátását.Békés körzetközponti szerepét meg kell tartani, sőt fejleszteni kell.

A Jobboldali Összefogás csapata a szocialista kormányzás alatt is eredményeket tudott felmutatni, totális ellenszélben. A kulcs a szisztematikus munka, nem csak a beszéd. Békés még lehet szebb és tudni kell, hogy a város lakóit hogyan kell megszólítani egy jó ügy érdekében.

Izsó Gábor hangsúlyozta, politikai ellenfeleinek közkedvelt húzása a város adósságspirálja, ami nem igaz. A város fejlesztései befektetések a jövőbe, melyeknek meg van a fedezete.

Számít a közös munkában a Jobboldali Összefogás képviselőire, számít a város országgyűlési képviselőjére is, akit azért választottak meg, hogy Békésért is dolgozzon.

Vámos László (1.sz vk) Több mint 500 családot keresett fel eddig és szerinte el fog dölni vasárnap, a békésiek melyik hangnemet választja: a mocskolódót vagy a visszfogottat.

Mészáros Sándor (2.sz vk) Rengeteg munka lett elvégezve a körzetben, kibővűlt a körzet, a kemény munka folytatódni fog, máris többen keresték a Karacs T utcából konkrét problémákkal.

Dr Pálmai Tamás (3.sz vk) A postaláda és a szemétláda kissé összemosódott mára, de úgy gondolja, hogy a Jobboldali Összefogás azzal kampányolt, amit elvégzett. Nincs monumentális munka, amit bemutathatna, de rengeteg napi kis apró-cseprő problémával kellett megküzdeni választókerületének lakói kérésére.

Szeptember 19-én 20 éve lesz, hogy Békést választotta lakóhelyéűl családjával

Barkász Sándor (4.sz vk) Az építés, a fejlődés kiemelten fontos. A Jobboldali Összefogásban demokrácia van

Balázs László (5.sz vk) Vállalta a megmértettetést, eddig is a pénzügyi bizottságban dolgozott, ezt szeretné folytatni. Ismeri a kerület problémáit ezeket szeretné megoldani

Pocsaji Ildikó (7.sz vk) A Református Gimnázium tanára és kollégium vezetője. Szakterületéhez kapcsolódóan nagyon sok tehetséges békésivel dolgozik együtt, fontosnak tartja a kulturális és művészeti élet megkezdett fejlesztését.

Mucsi András (8.sz vk) Német és történelem szakos tanár. Református presbiterként a keresztény közösség tagjaként elkötelezett lokálpatrióta. Régi szíve vágya és körzetének nagy problémája, hogy a Táncsics utca végén hiányzik a kerékpárút.

A KDNP logót a helyi szervezet használhatja ő maga titkár és a békési KDNP tagásg logóval, vagy anélkül is tudja, hogy kire szavazzon.

Az est ezután kulturális műsorral folytatódott, melyen fellépet többek között Hégely Laci bácsi és a Körös Citerazenekar, A Jazz Elek Trió és Gáspár Szilvia jazzénekes.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!