A POFOSZ békési tagsága tartott éves közgyűlést.


Beszámoló a POFOSZ (Politikai Foglyok Országos Szövetsége) békési helyi szervezetének közgyűléséről. - Szűcs Gáborné beszámolója a Békés Mátrixon:

2010. október 23.-án tartotta az éves közgyűlését a szervezet.

Szatmári Imre elnök Köszöntötte a megjelent vendégeket, első sorban Izsó Gábort Békés város Polgármeserét és kedves feleségét, és Szűcs Gábornét Magdikát a Civil Ház és Nyugdíjas Ház koordinátorát és a megjelent tagokat családi hozzátartozóit. Felkérte Polgármester urat, hogy pár szóban üdvözölje a közgyűlésen megjelent tagokat.

Polgármester úr szívesen tett eleget ennek a felkérésnek elmondta, hogy szeret részt venni a civilek rendezvényein, melyek családi hangulatúak másik oldalról jobban megismerheti a civilek munkáját ha az ideje engedi ennek a meghívásoknak eleget tesz.
Ezek után az elnök úr beszámolt az 2010. évi munkájukról.
Felkérte Püski Imrét titkárt, hogy pénzügyi beszámolót tartsa meg. Szűcsné Magdika közben ápolta a partnerségi kapcsolatát beszélgetett a tagokkal és megkérdezte kinek miben tudna segíteni, hiszen eléggé idős korosztályról van szó.

A tagok éltek is ezzel a lehetőséggel másik oldalon a Polgármester úr beszélgetett a vezetőkkel, és ő is felajánlta a szervezet vezetőinek, hogy ha lehetősége engedi segítséget nyújt.

Fótokat is készítettek, ezekről a pillanatokról. Közösen elfogyasztott ebéddel folytatódott a rendezvény kötetlen beszélgetéssel ért véget a délután.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!