Aki kitalálta a Club Sonát! Interjú DJ Vizsnyiczai Sándorral


Szombattól napjaink clubslágerei is előkerülnek, külön napokon szól a Retro a Club Sonában!

Békés Mátrix: Diszkót, klubbot nyitni manapság a legkockázatosabb vállalkozás

DJ Vizsnyiczai Sándor: Így van, de úgy éreztem, meg kell, hogy próbáljam, évek óta nem hagyott nyugodni az ötlet.

BM: Amint az nálunk az indulás óta megjelent, a Club Sona főleg retróval, a 80-as, 90-es évek diszkójával szolgál, erre itt az újítás, a mai clubslágereket felvonultató bulik is beindulnak. Miért ez a változtatás?

DJ V.S: Nem változtatunk, csak követjük az igényeket, a közönség kéri, mi pedig teljesítjük. Élő példa erre DJ Hlásznyik bulija vagy akár Dévényi Tibi bácsi szombati party-ja, ahol előtte és utána is elő-elő kerültek a mai clubslágerek. Ha közönség kéri megkapja, ez a feladatunk.

Én örülök neki és ezért is nyitunk ebben az irányban. Jöjjenek a fiatalok is, ha van kedvük.

BM: Akkor mi lesz a retróval ezután?

DJ V.S: Természetesen marad, azonban lesznek olyan alkalmak, tematikus bulik, amelyen csak ez szól majd. A lényeg itt már nem az, hogy régi, vagy új, hanem hogy tetszik-e, amit előadunk, eljönnek – e újból hozzánk. Az egész buli légköre, a szórakozás számít. Ha ez megvan, nem lehet gond.

BM: Megéri egyáltalán? Mennyire népszerű a Sona?

DJ V.S: Biztatóak a jelek, ezért is csináljuk. és úgy vesszük észre, egyre több a visszajáró vendég, kezd lassan kialakulni egy törzsvendég kör, akik magukkal hozzá ismerőseiket, azok barátait stb. Sok zártkörű névnapra, céges bulira is vannak megrendeléseink, ezeket is úgy szolgáltatjuk, mint egy szombati bulit, csak nyílván ezek általában péntek este vannak.

Abban mindenki egyetért, hirtelen bombasiker ebben a szakmában már nincs, idő kell ahhoz, hogy a Sona még ismertebbé váljon, kitartás, türelem.

Be kell hogy lássuk, sajnos a mai gazdasági helyzetben már nincs a fiataloknak arra pénze, hogy minden szombaton rendszeresen úgy járjanak szórakozni, hogy győzzék a belépőket, a fogyasztást.

A belépő ára nálunk 400Ft, az italokat minimális árréssel adjuk, hosszú távon gondolkozunk, itt csak így lehet!

BM: Tulajdonos mellett DJ is vagy. Követed az új zenéket, az új trendeket?

DJ V.S: Gyakorlatilag így vagy úgy 1997-óta foglalkozok a zenével, amikor nem álltam a pultban akkor is folyamatosan követtem a slágerlistákat, a megyében nagyon sok helyen megfordultam Tarhostól Szeghalomig a legkülönbözőbb helyeken. Békésen a Detonátorban is játszottam, illetve Mezőberényben, az Iparban is pörgettem a lemezeket.

BM: Rezidens leszel a saját klubodban, jönnek azért sztárvendégek ezután is?

DJ V.S: Természetesen! Nagyon sok ötletünk van, de nem szeretnénk előre lelőni a poénokat! Mindenkit szeretettel várunk szombaton a Sonában! Az már nem titok, a múltkori KARAVÁN KARAOKE buli annyira jól sikerült, hogy Április 8-án megismételjük, addig is lehet otthon gyakorolni! J

A Club Sona következő bulija. REZIDENT DJ VIZSNYICAI SÁNDORRAL és clubslágerekkel 90-től napjainkig.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!