Fejlesztő pedagógusok tartottak bemutatót Békésen


Forrás: Vári László
Megjelent: 2011 November 23. ( Szerda ) 08:51
Módosítva: 2011 November 27. ( Vasárnap ) 20:15
Nyílt hét a Békési Kistérségi Általános Iskola Egységes Pedagógiai Szakszolgálatában
A Békési Kistérségi Általános Iskola Egységes Pedagógiai Szakszolgálatának fejlesztőpedagógia munkaközössége 2011. november 14. és 18. között Okányiné Gregorics Erzsébet munkaközösség-vezető segítségével nyílt hetet szervezett.
A bemutató fejlesztő foglalkozások keretében az érdeklődő kollégák komplex gyógypedagógiai rehabilitációs-és fejlesztő foglalkozásokon, valamint logopédiai terápián ismerkedhettek meg az órákon folyó tevékenységekkel. A képeken Bányainé Kun Mariann, Domokosné Tarr Erzsébet, Okányiné Gregorics Erzsébet, Suchné Veres Mariann, Szűcs Tünde, Vidó Edit Márta fejlesztő pedagógusok, valamint Durkóné Erdei Edit és Gyöngyösi Attila logopédusok foglalkozásaiba pillanthatunk be. Az órák lehetőséget biztosítottak arra, hogy a tanulók osztálytanítói, szaktanárai más oldalukról is megismerjék tanítványaikat, valamint az azonos munkakörben dolgozó kollégák új ötleteket, módszereket, eszközöket merítsenek munkájukhoz.
A bemutató órák hangulatosak, érdekesek és tanulságosak voltak. A további munkához sok sikert kívánunk a pedagógusoknak és a gyerekeknek!
Szabóné Jantyik Erika
intézményegység-vezető

A Békési Kistérségi Általános Iskola Egységes Pedagógiai Szakszolgálatának fejlesztőpedagógia munkaközössége 2011. november 14. és 18. között Okányiné Gregorics Erzsébet munkaközösség-vezető segítségével nyílt hetet szervezett.

A bemutató fejlesztő foglalkozások keretében az érdeklődő kollégák komplex gyógypedagógiai rehabilitációs-és fejlesztő foglalkozásokon, valamint logopédiai terápián ismerkedhettek meg az órákon folyó tevékenységekkel. A képeken Bányainé Kun Mariann, Domokosné Tarr Erzsébet, Okányiné Gregorics Erzsébet, Suchné Veres Mariann, Szűcs Tünde, Vidó Edit Márta fejlesztő pedagógusok, valamint Durkóné Erdei Edit és Gyöngyösi Attila logopédusok foglalkozásaiba pillanthatunk be.

Az órák lehetőséget biztosítottak arra, hogy a tanulók osztálytanítói, szaktanárai más oldalukról is megismerjék tanítványaikat, valamint az azonos munkakörben dolgozó kollégák új ötleteket, módszereket, eszközöket merítsenek munkájukhoz. A bemutató órák hangulatosak, érdekesek és tanulságosak voltak. A további munkához sok sikert kívánunk a pedagógusoknak és a gyerekeknek! Szabóné Jantyik Erikaintézményegység-vezető


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!