Vasárnap kiderül, hogy ki nyeri AZ ÉN HANGOM énekversenyt!


Megjelent: 2012 Április 23. ( Hétfő ) 15:02
Módosítva: 2012 Április 27. ( Péntek ) 13:03
Három hónap szervezés és egyeztetés után beérni látszik az a gyümölcs, amit már rég óta vártunk.

Április 14-én lezajlott "Az Én hangom" énekverseny válogatója, melyen 67 fő mutatatta be tudását. A 3 fős szakavatott zsűrinek nem volt könnyű dolga. Első körben 26 énekest emeltek ki, akik vita nélkül tovább mehettek volna. Meg kellett húzni valahol a határ, így komoly egyeztetések után 19 főt engedett tovább a zsűri a döntőbe.

A döntősök névsora: Csatári Fanni (Dévaványa), Molnár Aliz (Sándorfalva), Tóth Marianna (Forráskút), Miszlai Márton (Orosháza),Nagy Noémi (Békés), Pribojszki Luca (Békéscsaba), Szabó Anita (Újkígyós), Tóth Katalin (Szabadkígyós),Vári Kinga (Békés), Tornyossy Szofia (Szigetcsép), Varga Viktória (Vésztő), Csikós Zsuzsanna (Dömsöd),Galyas Richárd (Gyula), Márkus Luca (Hajdúszoboszló), Merics Nikolett (Zalaegerszeg), Nagy Attila (Gyula),Németh Ibolya (Orosháza), Rácz Renáta (Békés), Szamosi Nikolett (Békéscsaba)

A végső megmérettetés programja mindenki számára izgalmas lesz és a zenei kínálat is igen változatos. A rock, pop, musical és a rock&roll stílus is képviselteti magát ezen az estén.

Az április 29-i döntőn nem csak a versenyzők fognak fellépni. Molnár Kati és Szécsy Saci, a 2011-es énekverseny két győztese is bemutatót tart, és ígéretükhöz híven a zsűri tagjai közül is néhányan a színpadra állnak majd, egy-egy dal erejéig.

A zsűri névsora: Molnár László (a Musical Színház igazgatója), Vastag Tamás és Vastag Csaba (énekesek, az X-Faktor felfedezettjei), Szabó Zé (zenei producer), Subosits Tamás (esztéta), Tomi (az Anti Fitnessből), Steinkohl Erika (színésznő). Pocsaji Ildikó (énektanárnő, a békési Városi Színjátszó Stúdió vezetője és a Karády Katalin Alapítvány művészeti vezetője), Izsó Gábor (Békés város polgármestere), D. Nagy Lajos (a Bikini zenekar frontembere) Varga Viktor (énekes), Bagoly László (az Alapfokú Művészeti Iskola vezetője), Pély Barnabás és Romhányi Áron a United együttesből.

Miért éri meg eljönni? Mert egy igazi pörgős estére és egy őrült nagy show-ra számíthat minden érdeklődő, aki ellátogat Békésre, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központba, a 18.00 órakor kezdődő "Az Én hangom" énekverseny döntőjére. Ne halogassa aznapra a jegyvásárlást, nehogy lemaradjon a közel négy órás műsorról.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!