Lehet, hogy rájátszunk?!


Helyszin: Hatvan, Kodály, 7
Megjelent: 2012 Május 19. ( Szombat ) 22:06
Módosítva: 2012 Május 21. ( Hétfő ) 11:07
Vasárnap délután Hatvanban játszik a Békési SZSK kosárlabda csapata. Ez lesz az alapszakasz utolsó mérkőzése.

Lehet, hogy rájátszunk! - jelent meg a 80. as évek közepén a hír a békési kosarasokról. Most ismét hasonló helyzetben vannak Nagy Ádámék. Jelenleg a tabella 2. helyén állnak, s a hatvani mérkőzésnek is nagy szerepe lehet a végső elszámolásban. Amennyiben győz a Békés, s a többi eredmény is kedvezően alakul, akkor ismét az NBI B-ért játszhatnak a békési kosarasok.

Múlt héten az utolsó hazai mérkőzésen a Nyíregyházát fogadták Korcsogék. Fantasztikus játékkal köszönték meg lelkes közönségük egész éves buzdítását: az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén kiütéses 89 pontos győzelmet arattak a Sportcsarnokban Szalay Krisztiánék.

A félidőben köszöntötték az U11- es csapatot, akik bejutottak az Országos Kenguru kupa soproni döntőjébe. A gyerekekkel együtt ünnepeltek a felnőtt csapat tagjai is, akik sok sikert kívántak az utánpótlás csapatnak, s edzőjüknek Balog Lajosnak.

A mérkőzés végeredménye 141- 52 lett a BSZSK javára, ezzel új pontcsúcsot állítottak fel Balog Vilmos játékosai. Még a 90- es években a Salgótarján ellen értek el 138 pontot a békésiek az NBII- es pontvadászatban ezt sikerült most túlszárnyalni.

Hatvanban ismét nagy különbségű győzelemre van szükség, hogy az esetleges körbeverések esetén minél kedvezőbb helyzetbe kerüljön a Békés.

A mérkőzést a www.gportal.hu/bekesiszsk oldalon élőben nyomon követhetik az érdeklődők.

Hajrá BSZSK! Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!