Partner Gumi - Kezdődik az átállás téli gumira!


IDŐPONTEGYEZTETÉSSEL INDUL A TÉLI SZEZON! A Szent Pál sor 1. szám alatt, az egykori Kosárgyár irodaépületénél vár mindenkit Kürti Sándor gumis műhelye!

Ahogy a címben is állítja, Partner Gumi Centrum KFT a robogótól a repülőig minden fajta és méretű abroncsot javít, cserél és árusít, személyautótól a mezőgazdasági gépekig.

Kétállásos műhelyében a legnagyobb gyártók termékeit szerelik fel, így a személyautók számára a Continental, a Michelin, Goodyear termékeit, míg a mezőgazdasági és ipari munkagépek számára a Firestone, Taurus, továbbá orosz, ukrán Mitas/ Petlas és a már említett márkák abroncsait, Bármilyen méretű gumiabroncs beszerzésést.

További tevékenységük az akkumulátorok forgalmazása (Topla, Banner) és a Pang gumijavító anyagok, a Solar agrofóliák árusítása.

Új szolgáltatásuk a gyors szerviz, amelyben olaj és fékbetét cserét, műszaki előtti szemle és igény szerint műszakira szállítása.

A megyében egyedüliként a Partner Gumi Centurm KFT végzi a hulladék gumiabroncsok begyűjtését, mezőgazdasági kampánymunkák során ügyeletet is tartanak.

Tel: 06 66 411 798

Tel: 06 30 207 8949

Békés – Szent Pál sor 1.

A volt Kosárgyár irodaépületénél

Nyitva tartás:

H – P 7 és 17h között

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!