Ma indult a Csapó Pékség élelmiszer webáruháza!


Egy teljes boltnyi kínálat és a Csapó Pékség összes terméke már egy kattintással elérhető! Békésen és Békéscsabán aznapi kiszállítással is!

Mintha valamelyik Csapó boltban vásárolna, csak még házhoz is viszik – ilyen érzés otthonról vásárolni a Csapó Pékség ma indított élelmiszer webáruháza.

1500Ft feletti vásárlásnál INGYENESEN házhoz viszik a kiválasztott termékeket, melyek ugyanolyan áron kaphatók a webáruházban, mint ha személyesen vásárolnánk valamelyik Csapó boltban.

A termékek között a napi élelmiszercikkek mellett a pékség árui is megtalálhatóak, és a választék napról - napra bővül.

A kiszállítást maximum 3 órán belül vállalják, és az élelmiszer webáruház saját futára, ha kell a hűtőig visz a csomagot.

Békési sajátosságokhoz igazodva a Csapó Pékség telefonos rendelést is elfogad, sőt, nyugdíjasoknak 500Ft felett már ingyenesen szállítanak.

Amennyiben a kiszállítás összege nem éri el az 1500 illetve nyugdíjasoknál az 500Ft –ot, úgy + 200Ft szállítási költséget is felszámítanak egy kiszállításhoz. A 200Ft fix ár.

Érdemes tehát kipróbálni ezt a kényelmes megoldást! A rendelések telefonon a hét minden napján reggel 8 és 19 óra között adhatóak le, míg internet éjjel – nappal, 0-24h –ig, azonban a kiszállítást csak reggel 8 és este 20 óra között végzik

MILYEN ÉRZÉS EGY WEBÁRUHÁZBAN VÁSÁROLNI? NYERJ 1500Ft értékű bevásárlást a Csapó Pékség Élelmiszer webáruházától!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!