Hogyan előzzük meg az influenzát? 2. rész


Forrás: Levendula Patika
Megjelent: 2013 Február 7. ( Csütörtök ) 12:16
Módosítva: 2013 Február 18. ( Hétfő ) 09:44
Cikksorozatunk szerzője Jeszenszky Attila, a Levendula Patika szakgyógyszerésze, a gondoskodo.hu és az immunspecialista.hu tulajdonosa.

Salakolás…hogy a nagydolog igazi megkönnyebbülés legyen

A második lényeges méregtelenítési terület, az emésztőrendszerben felhalmozódott salakanyagok eltávolítása.

A méreganyagok mintegy 70 százaléka élelmiszereink által jut a szervezetünkbe. Táplálékaink manapság töméntelen tartósítószert, adalék, színező, és állományjavító anyagot tartalmaznak, ráadásul a rengeteg hús, finomított fehér liszt egyébként is megoldhatatlan feladat elé állítják szervezetünket. Gyakran mondva csinált okból veszünk be gyógyszert, frissítőszert, kávét és a szénsavas üdítőitalaink is külön gyűjteményei a testünket terhelő savasító anyagoknak.

Szervezetünk mindezekre rossz közérzettel reagál. Fájhatnak az ízületeink, rossz lehet az emésztése, cukorbetegek- vagy köszvényesek leszünk és állandó fáradtság, levertség uralja mindennapjainkat. Hosszú távon, az elsavasodott szervezetünkben felhalmozódott méreganyagok lerakódnak a különböző szervekben és az anyagcsere-folyamatok felborulásához vezetnek.

Az ülő munka, a rostszegény, helytelen étkezés, a kevés mozgás és a rossz táplálkozás mind székrekedéshez vezethet.

Optimális esetben reggel 5 és 7 óra között, illetve minden nagyobb étkezés után kellene mindenkinek meglátogatnia a helységet, ahová " a király is gyalog jár",. Sajnos ez a gyakori látogatás csak keveseknek adatik meg.

A vastagbélben pangó salakanyagok újra felszívódásával folyamatosan mérgezzük saját magunkat. Egyes nézetek szerint ez a visszamérgezés az alapja a legtöbb megbetegedésnek. Ezek a lerakódások ráadásul megakadályozzák az értékes tápanyagok optimális felszívódását, és így hiába szedünk ilyenkor vitaminokat, azok nem tudnak teljes mértékben felszívódni, így nem tudunk segíteni szervezetünknek.

A belekben pangó salakanyagok eltávolítására a növényi rostok, mint ballasztanyagok kínálnak kíméletes megoldást. A Levendula Patikában kapható Protexin termékcsalád, hatékonyan segít az egészséges bélflóra újraépítésében.

AZ ELSŐ RÉSZ A BÉKÉS MÁTRIXON!

A HARMADIK RÉSZ A BÉKÉS MÁTRIXON!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!