500 adag gulyást főztek az Ausztrál egyesület tagjai!


Forrás: GA-Pix Fotó - Békés
Helyszin: Ipartestület , Kossuth
Az Ausztrália és Békési Polgárok Egyesületének felkérésére a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Nemzeti Válogatottja Ambrus György csapatkapitány vezetésével szombaton a Hét Krajcár Gyermekélelmezési Programban főzött Békésen!

Mint Juhász Zoltán, az egyesület elnöke hírportálunknak elmondta, idősebb Balázs László, az Interturbó KFT tulajdonosa, dr Kiss-Rigó László püspök, a Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Nemzeti Válogatottja és Bora Imre italkereskedő és a Csapó Pékség támogatásával második alkalommal csatlakozik az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete a nemes kezdeményezéshez, amely eddig már 12 000 adag ételt osztott ki Békés városában.

Az 500 adag gulyásleves, amely 150Kg hús felhasználásával készül, egy piskótatekerccsel és egy doboz üdítővel együtt került kiosztásra ma délelőtt 11:30-tól.

Az ételosztást az egyesület közgyűlése követte a helyszínen.

Az eseményen részt vett Dr Kiss - Rigó László püspök Farkas Zoltán Békés Megye Képviselő-testületének elnöke, Kónya István és Mucsi András, Békés Megye Képviselő-testületének alelnökei, Izsó Gábor Békés Város polgármestere.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!