Újra nyitva a Kira Büfé!


Óriási hamburgerek és hatalmas szendvicsek 0-24 óráig a Berényi úton, a Vízművek mellett, a hét minden napján!

A Kira Büfé hamarabb létezett már, mint a vendéglő, de azelőtt se engedhettem meg magunknak, hogy nyeszlett, vicik – vacak hamburgereket készítsünk, egy cigány vendéglősnek még jobban oda kell tennie magát, hogy elfogadják és most, hogy a Kira Vendéglő országos hírnevű és ismert lett, végképp nem! – meséli Ásós Géza tulajdonos.

Ezért csak olyan méretű, állagú, tartalmú hamburger készülhet nálunk, amelyre bármikor meg merném hívni barátaimat, üzleti partnereimet is és amivel én is jól tudok lakni – ez fontos minőségi mutató, mondja Géza nevetve.

Az étlap gazdag és minden hatalmas, így például a Nagy Cigány Kedvence, a Fonák és a híres, 15 X 15 cm-es Kira meleg szendvics. Külön kategória a Családi Hamburger, amely a legnagyobb méretű, csak rendelésre készül és csak a puffancs 40 dekás, 4 darab hamburgerhússal, 30 deka sajttal, friss zöldségekkel együtt a végsúlya több mint 1 kiló, ezért aztán főleg családok kérik, vannak akik megpróbálkoznak egyedül megenni, de rajtam kívül ez még senkinek sem sikerült – mondja nevetve Géza.

Az árakat is úgy alakítottuk ki, hogy ételeink megfizethetőek legyenek, ezért már 400Ft –tól kapható hamburger a Kira Büfében, amely idén új külsőt kapott, a tulajdonos szerint valóban éjjel nappal nyitva áll, békési beszállítóik is ehhez igazodnak, a személyzet is 12 órás váltásban várja a vendégeket.


De ne csak meséljünk róla, most egy olvasónk megkóstolhatja a Nagy Cigány Kedvencét, a játékra ITT jelentkezhettek!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!