Dankó Béla sajtóközleménye


A Fidesz békési választókerületi elnökének, országgyűlési képviselőnek sajtóközleménye:

Maffiabaloldal veszélyeire kell figyelmeztetnünk az embereket

A rendszerváltás utáni magyar politikai élet legsötétebb területének nevezte a közelmúltban napvilágra került baloldali összefonódásokat Dankó Béla, Fideszes országgyűlési képviselő, választókerületi elnök.

Amint azt a közvélemény már a médiából megtudhatta: a szociálliberális baloldal szoros kapcsolatot "ápolt" a szervezett alvilággal. A 2010-es választások előtt hivatalban lévő Gyurcsány-Bajnai kormány idején a politikai baloldal forró dróton küldte megrendeléseit a bűnözőknek.

- Mind a szervezett alvilág, mind a baloldal érdeke azt kívánta, hogy megakadályozzák a Fidesz hatalomra kerülését. – jegyezte meg Dankó Béla. A baloldal kampányába folyamatosan áramlottak pénzek az alvilágból, de szervezett bűnözői csoportok dolgoztak a jobboldali politikusok lejáratásán is.

A baloldal 2010-ben nem csupán politikailag de erkölcsileg is megbukott, széthullott – emlékeztetett a képviselő.

Most azonban, amikor a régi csapat tagjai újra egymásra találtak, ismét fel kell emelnünk szavunkat a "maffiabaloldal" veszélyeire figyelmeztetve.

A Fidesz éppen ezért továbbra is kiáll a maffiapénzek baloldali felhasználását vizsgáló parlamenti bizottság munkája mellett, hiszen a Gyurcsány-Bajnai szövetség magyarázattal tartozik az embereknek- szögezte le Dankó Béla.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!