Megérkezett a jurta sátor Dánfokra!


Helyszin: Dánfok
Megjelent: 2013 Szeptember 20. ( Péntek ) 12:55
Módosítva: 2014 November 18. ( Kedd ) 17:15
Miközben a Berényi úton már csak az aszfalt hiányzik az új kerékpárútra, Dánfokon már az idén nyáron átadott KRESZ pályán kerékpáros ügyességi versennyel köszönthették az Európai Mobilitás hetét és az Autómentes Napot a gyerekek!

Mint Izsó Gábor polgármester a verseny megnyitójában hangsúlyozta, a BékésBringa – Békés Város kerékpáros-turisztikai Fejlesztése DAOP-2.1.1/J-12-2012-0117 pályázat keretében nyáron átadott kerékpáros pálya is a környezettudatos nevelés része.

A délelőtti versenyt Békés Városi Rendőrkapitányság mellett a Kis Autós és Motoros Iskola, a Feta Alapítvány és a Velo Shop is támogatta.

A Békés Bringa pályázat keretén belül jelenleg már az eddig hiányzó belterületi szakaszok kiépítése folyik, így a Csabai úton és a Berényi úton az aszfaltozás, míg a Cseresznye utcán a járda és úttest melletti szakaszokból történő leválasztás, új padka építése folyik.

Dánfokon a csónaktároló és közösségi tér építése folyik, de megérkezett a jurta sátor is – melyet Izsó Gábor polgármester és Mészáros Sándor is megtekintett.

(X) Reklám

Tételek: 1 - 20 / 35 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!