Serdülő győzelem


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Megjelent: 2013 Szeptember 26. ( Csütörtök ) 18:19
Módosítva: 2013 Szeptember 27. ( Péntek ) 07:40
Békési FKC – Primavera Mizse KC 36 – 20 (16-9) Az előző két fordulóban sajnos csapatunknak nem sikerült a győzelem a Pick Szeged és a Békéscsaba ellen. Azonban innen feltudtak állni a fiúk és a Mizse csapata ellen 16 góllal tudtak nyerni.

A mérkőzés első percétől kezdve a békésiek kezében volt a meccs. Az első félidőben kétszer is volt, hogy pár perc alatt 5-0-as szériát tudtak hozni a fiúk. A félidő végére már a 7 gólos előny meg volt. Végül 36-20-s állást mutatott az eredményjelző.

BFKC: Mezei, Pankotai, Teleki 3, Csige 2, Alt 1, Szabó, Tóth 5, Juhász 3, Bernáth 2, Szász 10, Kecskés 4, Molnár 3, Szőnyi 3, Szilágyi, Benedek Tóth.

Mizse lj. d: Nyitrai 8, Sebestyén 8.

Papp Bálint (edző): Gratulálok csapatomnak. Örülök, hogy két vereség után fel tudtunk állni és sikerült győzelmet aratni. A sok lerohanás és egyéni megoldás elég volt erre a győzelemre, azonban ezek a megoldások erősebb, él csapatok ellen nem lesz elég. Örülök viszont, hogy mindenki pályára tudott lépni és hozzá tudott tenni a mérkőzéshez. Mindenkinek tanulni kell a hibából, hogy az egyéni megoldásokat ki kell küszöbölni, a következő mérkőzésig azon leszünk, hogy ezeket a hibákat orvosoljuk.

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!