5 gólos vereség a bajnok esélyestől


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Szombaton fogadta a Békési FK Kft, a bajnokesélyes Balmazújváros csapatát.

A mérkőzés 7. percében született meg az első gól, ami sajnos a vendégeké volt. Mindkét csapat kapkodott az elején ami pontatlanságot eredményezett. A vendég csapatnak sikerült hamar előnyre szert tennie és a félidőben már 9-15-re vezettek. A második félidőben sokkal összeszedettebben játszott a Békés. A védekezés is kezdett egyre jobban összeállni, emellett Domokos a kapuban, a mérkőzés első percétől brillírozott. Végül sikerült egy tisztességes 21-26-os végeredményt beállítani a fiúknak a 60. perc végére.

BFKC: Domokos, Ardeleán, Styop, Sipeki 4, Kovács A. 3, Ambrus 7, Molnár S. 2, Gazsó 1, Lehoczki 1, Felföldi 2, Kósa 1, Varga A. Kopcsák, Kardos, Polgár T.

Balmazújváros lj.d.: Hajdú T. 9.

Gávai Ferenc (edző): Úgy gondolom, ha teljesen rendben vagyunk egészségileg, gondolok itt 4-5 játékosra a csapatból. Akkor talán egy jó mérkőzést játszhattunk volna, így azért kevesek voltunk úgy gondolom. Ráadásul, azt kell, hogy mondjam, hogy NB1-es szintű csapat ellen. Végülis egy tisztességes eredmény lett. De csak a küzdelemnek tudok örülni, a játéknak igazán nem. Megyünk tovább, egy nagyon nehéz mérkőzés következik, amit szeretnénk megnyerni.

Hétvégén a Nyíregyháza csapatával játszanak a fiúk vasárnap 18 órától.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!