Szombaton Gödöllőt fogadjuk


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Október 12.-én szombaton a Gödöllővel játszanak csapataink a megszokott időben. 16 órától a junior, míg 18 órától a felnőtt mérkőzést láthatják a kedves nézők.

A Gödöllő felnőtt csapata jelenleg 0 ponttal a 13. helyen áll a tabellán. Az első fordulóban otthon a Nyíregyházától 24-26-ra kapott ki, majd idegenben a Mizse csapatától 26-21-re, Törökszentmiklósról pedig 24-14-es vereséggel tért haza a gödöllői csapat. Az előző fordulóban otthon az Ózdtól 24-29-re kaptak ki. Több játékos is érkezett a Gödöllőhöz az előző szezonhoz képest. Kátai Zsolt Százhalombattáról igazolt át, jelenleg a leggólerősebb játékosa a Gödöllői KC-nek. Illetve Stranigg Ferenc az NBII-es Budakalász csapatától és Orbán Richárd az FTC-től ment át.

Mint többen tudják már, Domokos Dusán kapusunkat piros lappal kiállították az előző fordulóban, köszönhetően a kritikus játékvezetésnek. A Kézilabda Szövetség végül 2 bajnoki mérkőzésről tiltotta el játékosunkat. Ardeleán Péter úgy néz ki, hogy betegségéből szépen felgyógyult, a mai napon már edzésen is részt vesz. Emellett kisebb sérülésekkel bajlódik több játékosunk is.

Varga Antal múlt héten, a mérkőzés után bejelentette távozását a csapatból. Balszélsőnk vállalkozása érdekében hozta meg ezt a nehéz döntést. Ezúton is további sok sikert kívánunk neki az életben.

Csapatunk momentán a 9. helyen áll a tabellán, mindenképpen két pontot akarnak bezsebelni a fiúk hétvégén.

A junior csapatunk a tabella élén áll, azonban a gödöllőiek ott vannak a nyomukban a második helyen. Reméljük a fiúk tartani fogják az első helyet.

Várunk minden kedves Kézilabdabarátot a mérkőzésekre!

http://www.youtube.com/watch?v=-t4fN-Uv0r4

Hajrá BFKC!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!