Juniorjaink nyertek a második helyezett ellen


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Békés FK Kft. - Gödöllői KC 30 - 22 (15-8)

Csapatunk a második helyezett Gödöllő csapatával játszott szombaton. Az első perctől fogva csapatunk kézben tartotta a mérkőzést. A 22. percig a békés egy 13-1-es szériát hozott, amivel megpecsételte a mérkőzés eredményét. A félidő végére a vendég csapat kicsit összébb szedte magát és egy 15-8-as eredménnyel vonultak szünetre a csapatok. A második félidőben csapatunk elhitte a győzelmet és közelebb engedte az ellenfelet, azonban így sem volt félni való 30-22-es végeredménnyel a Békés megtudta tartani az első helyet a tabellán.

Békés FK Kft. - Gödöllői KC 30 - 22 (15-8)

BFKC: Styop, Földesi, Felföldi 4, Sipkei 2, Teleki, Gulyás, Kánya 2, Szőnyi, Ivanics 1, Fedor3, Roczó 6, Domokos 6, Farkas 4, Juhász, Szilágyi 2, Karács.

Gödöllő: Laczkó, Koncz, Bátori 8, Eőry 1, Pacs, Karmán, Szabó 2, Gombás B. 6, Gombás M. 2, Tálej, Szilágyi, Schmidt, Trézsi 3. Edző: Bartos Gábor

Kádas László (edző): Az első 20 percben eldőlt a mérkőzés. Nagyon jó védekezés és kiváló kapusteljesítmény gyakorlatilag meghatározta az eredményt. Ezután elég nehéz volt a figyelmet és koncentrációt fenntartani, de sikerült és a tabella második helyezettjét meggyőző különbséggel legyőzni. Gratulálok a csapatnak, így tovább.

Gratulálunk a csapatnak, jövő héten Törökszentmiklóson lép pályára csapatunk szombaton.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!