Nem érdemeltek vereséget serdülőink Szegeden


Serdülő csapatunk kedden délután Szegeden lépett pályára az Országos Serdülő Bajnokság keretein belül.

Jól kezdte kis csapatunk a mérkőzést, a Pick Szeged utánpótlás csapata ellen. A 10. perc környékén gólerős játékosunk Szász Bálint boka sérülést szenvedett. Azonban ez tovább erősítette a csapatot, a többiek küzdeni akarása egy 8 gólos szériát eredményezett, így a félidő 22. percében már 6-14-et mutatott az eredményjelző. Erre a hazai csapat 3 góllal tudott válaszolni időkérésük után. A félidőben így 9-14-re a Békés vezetett. A második félidő már koránt sem tűnt ilyen egyszerűnek. Fej-fej mellett dobálta a gólokat a két csapat, majd a 17. perctől (21-24), mintha minden külső körülmény a hazai csapatnak kedvezett volna. A hátralévő 8 percben csapatunknak 1 gólt sikerült szereznie az egyre érdekesebb sípszók mellett.

Pick Szeged II - Békési FKC 28 - 25 (9-14)

Pick:
Szél, Nagy M., Antal K., Almási, Lovai 3, Békési, Tóth T. 1, Fodor Zs. 7, Maróti 7, Arendás, Mészáros P, Lancsa 1, Benák 8, Szabó R. 1, Nagy K, Balázs O. Edző: Szabó Péter

BFKC: Pankotai, Teleki 1, Benedek Tóth, Csige 2, Alt, Molnár G., Tóth P., Juhász Á. 5, Bernáth 4, Szász 1, Szabó, Kecskés 1, Szilágyi G. 2, Szőnyi 2, Fedor 7, Ulics.

Papp Bálint (edző)Elégedett vagyok a csapatommal annak ellenére hogy nem sikerült nyernünk, egész mérkőzésen jól küzdöttek. Külön öröm, hogy végre azt láttam játszunk kezd alakulni a játék. Sok biztató dolgot láttam 40 percig a kezünkben volt a mérkőzés utána viszont fordult a kocka sajnos. Gratulálok a csapatnak!

Gratulálunk a csapatnak, a küzdelmes játékhoz!

Jövő héten a Törökszentmiklós csapatát fogadja Békésen csapatunk a következő fordulóban.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!