Szombaton Törökszentmiklós


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Törökszentmiklós
Szombaton Törökszentmiklóson lépnek pályára csapataink, a felnőtt 17 órától, a junior pedig 19 órától. Csapataink mindenképp pontot szeretnének haza hozni.

Domokos Dusán kapusunk még merről a meccsről el van tiltva. Mindenki egészséges a csapatban, a hétközbeni magyar kupa mérkőzés jó gyakorlási lehetőség volt a csapatnak.

A Törökszentmiklós felnőtt csapata jelenleg a tabella harmadik fokán áll. Két új játékos érkezett a hétvégi ellenfélhez a tavalyi évhez képest, Horváth Szilárd Balassagyarmatról, illetve Milicsevics Igor Lajosmizséről. Egy vereséget szenvedtek az első fordulóban a Balmazújváros csapatától 22-25-re.
További mérkőzéseit nyerte a Törökszentmiklós:

Nyíregyháza - Törökszentmiklós 21 - 25
Törökszentmiklós - Gödöllő 24 - 14
Törökszentmiklós - Lajosmizse 27 - 13
Ózd - Törökszentmiklós 24 - 30

Gávai Ferenc edzőt kérdeztük, hogyan látja a csapat előtt álló hétvégi mérkőzés kimenetelét.


"Ha előre látnám a mérkőzést, akkor jós lennék, mindig nagy csatát vívunk a Törökszentmiklóssal, szerintem most is az lesz.Természetesen pontért vagy pontokért megyünk. De nekem az a legfontosabb, hogy tisztességesen küzdjünk és ha ez eredménnyel is párosul, akkor már elégedett leszek."

A Szentmiklós junior csapata jelenleg a második helyen áll a tabellán, míg csapatunk továbbá is tartja a veretlenséget a bajnokságban.

Mindkét csapatunknak sok sikert!

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!