Nagy küzdelem után vereség


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Törökszentmiklós
Csapatunk szombaton Törökszentmiklóson lépett pályára.

Nagyon jól kezdődött a mérkőzés, a két csapat fej-fej mellett lőtte a gólokat. 8. percben csapatunk 2-4-re vezetett, ezt az előnyt egészen a 26. percig tudták tartani a fiúk (10-12). Az első félidő végén átvette a vezetést a hazai csapat pár perc alatt, így a félidőre 13-12-es eredménnyel vonultak szünetre a csapatok. A második félidőben sikerült kihozni egálra a félidő közepéig a mérkőzést, majd az utolsó percekig felváltva dobálták a gólokat a két csapat. Az utolsó percekben mindkét csapat ejtett hibát, amiből végül a hazai csapat jött ki szerencsésen és nyert 24-23-ra.

BFKC: Ardeleán, Styop, Ambrus 3, Kovács 6, Molnár 4, Kardos 2, Polgár T. 3, Sipeki 3, Gazsó 2, Kopcsák, Lehoczki, Felföldi, Kánya, Roczó T., Kósa, Fekete.

Törökszentmiklós l.j.d.: Boda P. 4, Takács P. 4

Gávai Ferenc (edző): Gratulálok a hazai csapatnak. Nagyon jó mérkőzés volt, végig partiban voltunk. Fej-fej mellett 1-2 góllal mikor melyik csapat vezetett. Most játszottunk a szezonban szerintem a legjobban. Az utolsó percekben becsúszott hibáinkat már nem tudtuk kijavítani. Tetszett amit láttam, ebből lehet tovább építkezni. Játékosaimat sajnálom, pontot hozhattunk volna haza. Nem vagyok szomorú, tisztességesen küzdöttünk.

Gratulálunk a csapatnak a küzdelmes, jó játékért. Jövő héten lehetőség lesz Ózd ellen Békésen javítani. Október 26.-án 18 órától lép majd pályára felnőtt csapatunk.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!