Junior győzelem Törökszentmiklóson


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Törökszentmiklós
Junior csapatunk csak úgy, mint a felnőttek Törökszentmiklóson léptek pályára szombaton.

Fej-fej mellett dobálta a két csapat a gólokat, majd a 15. perctől volt egy 4 gólos szériája csapatunknak ami egy 7-12 állást eredményezett. Utána próbált válaszolni a hazai csapat, azonban a félidőre ígyis 15-19-es vendég győzelemmel vonultak a csapatok . A mérkőzés további részében nem volt probléma, felváltva dobálta a két csapat a gólokat és sikerült egy 5 gólos győzelmet aratnia kis csapatunknak.

Törökszenmiklósi KE - Békési FK Kft. 30 - 35 (15-19)

Békés: Styop, Földesi, Teleki, Csige, Szilágyi G., Szőnyi, Bernáth 1, Ivanics 1, Domokos 3, Farkas 3, Szilágyi D. 7, Karács 3, Felföldi 1, Roczó 7, Sipeki 4, Kánya 5.

Törökszentmiklós l.j.d.: Szopkó D. 7, Veres M. 6.

Kádas László (edző): A kezdeti megilletődöttség után realizáltuk a két csapat közötti tudásbeli különbséget. Sajnos néhány játékos nem készült fel tisztességesen a mérkőzésre, ezért minősíthetetlenül gyenge teljesítményt nyújtott. A győzelemhez gratulálok, hiszen a tabella második helyezettjét győztük le. Ügyesek voltak a juniorban még kezdőnek számító serdülők.

Gratulálunk a csapatnak! Jövő héten itthon lépnek pályára fiataljaink, az Ózd ellen október 26.-án 16 órától, a felnőtt mérkőzés előtt.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!