Váratlan vereség


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Békési FK Kft. - Ózdi KC 25 - 26 (14-11)

Felnőtt csapatunk szombaton az Ózd ellen, újabb két pont megnyerésével, az előrébb lépést tervezte a tabellán. Jól kezdett csapatunk, a 6. perci 3-3 eredményből a 17. percben már 10-3-ra sikerült vezetni. Összeállt a védekezés, a kapuban Domokosnak hárította a lövéseket. Azután viszont az Ózd időt kért a 18. percben, ami nem volt jó hatással csapatunkra. A vendég csapat egyből gólokat is szerzett, így a félidő 14-11 lett. A második félidő vendég góllal kezdődött, de persze egyből válaszoltak erre a fiúk. Több hibát is ejtett csapatunk a 7. perctől, amit az ellenfél csúnyán megbosszult egy 4 gólos szériával, a 14. percben átvették a vezetést. Ezután csapatunk futhatott az eredmény után, amit a végén se sikerült kijavítani, így egy gólos vendég győzelemmel zárult a mérkőzés.

Békési FK Kft. - Ózdi KC 25 - 26 (14-11)

Békés:
Domokos D., Styop, Ambrus 8, Kopcsák 1, Kovács 2, Lehoczki 1, Molnár S. 4, Kardos R. 1, Felföldi G., Polgár T., Sipeki L. 3, Fekete G., Kósa 1, Gazsó 4, Roczó, Domokos I.

Ózd: Kocsis 1, Nyikes Cs. 7, Panyi, Lázár, Bárdos, Szakál, Koscsó Á. 3, Barta D. 4, Ponyi Z. 2, Kocsis Cs. 3, Scitovszky 6, Tóth K., Kleska, Kóródi K., György, Losonczi. Edző: Szakál György.

Gávai Fernc (edző): "A hozzáállásokkal nem volt gond, bután játszottunk, a megbeszélt dolgokat csak részben hajtottuk végre. A második félidőben több buta hibát is ejtettünk és a kapus teljesítménnyel se vagyok megelégedve. Egy közép mezőnyös csapat ellen ez kevés. Gratulálok az Ózdnak."


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!