Fölényes junior győzelem


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Szombaton juniorjaink az Ózd ellen léptek pályára Békésen. Kis csapatunk, már az első percektől fogva a kezében tartotta a mérkőzés irányítását.

A 8. percben 4-3-ra vezettünk, majd egy olyan szériát sikerült előadnia csapatunknak, hogy a 17. percben már 9-4-et mutatott az eredményjelző. A félidő további részében és csak úgy szórta a gólokat a csapat és sikerült 20-10 eredménnyel szünetre vonulni a csapatoknak. A második félidőben megmaradt ugyanaz a lendület a csapatban, lehetőség volt arra, hogy mindenki pályára lépjen és hozzá tegyen a mérkőzéshez. Végül egy szép 39-20 eredménnyel zárta csapatunk a mérkőzést.

Békési FK Kft. - Ózdi KC 39 - 20 (20-10)

Békés:
Styop, Földesi, Szőnyi 1, Roczó 6, Szilágyi 8, Felföldi 4, Kánya 1, Farkas B. 6, Fedor 1, Ivanics 3, Teleki L., Karács 3, Molnár G., Gulyás E., Domokos I. 6.

Ózd: Fodor K., Szabolcs G., Kóródi 2, Koós, Soós 3, Szakál 2, Csörgő 6, Rozmán 1, Asztalos M., Wilisicz 1, Kleska 5, Farkas R..

Kádas László (edző): "A védekezésünk már egészen jól működött. Azt kértem a csapattól, hogy félidőnként tíz gólnál ne kapjunk többet., amit teljesítettünk is. A serdülő korú játékosok juniorba történő beépítése folyamatos. Az őszi szünetben napi két edzéssel készülünk, és próbáljuk a hiányosságainkat pótolni.Gratulálok a csapat minden tagjának a győzelemhez. KÖSZÖNÖM."

Gratulálunk a csapatnak, hogy a 7. fordulóban is ilyen szép játékkal tartotta meg a tabella első helyét!

Az őszi szüneti felkészüléshez sok sikert és hasznos perceket kívánunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!