Utánpótlás csapataink remekül szerepeltek


Utánpótlás csapataink az őszi szünetnek köszönhetően, több tornán is részt tudtak venni a napokban.

Szombaton 2000-1999 korosztály lépett pályára Orosházán Papp Bálint edzővel. Az Orosháza azért rendezte a tornát, hogy a gyerekek tapasztalatot gyűjtsenek a gyermekbajnokságra. Az Orosháza honlapján azt nyilatkozták, hogy örülnek, hogy a csapatok elfogadták a meghívást és a megbeszéltek alapján úgy néz ki, tavasszal is megrendezik a tornát. Csapatunk jól szerepelt, a Békéscsabai DKSE, Orosházi FKSE és a Túrkeve csapatával játszottak. Sikerült mindenkit legyőzniük és torna győztesen tértek haza Békésre.

Vasárnap Debrecenben a 2004-es születésű csapatunk játszott nagy pályás szivacs kézilabda tornán Gazsó György edzővel.. A tornán részt vevő csapatok Hajdúnánás, Balmazújváros és a Debrecen. Kis csapatunknak sikerült a III. helyezést elérni.

Hétfőn Szegeden a Ziccer kupán szerepelt a 2001-2002-es utánpótlás korosztályunk Döge Sándor vezetésével. Két csoportban játszottak a gyerekek. A csoport: Kecskemét, Elektromos, Vörösmarty. B csoport: Pick Szeged, Békés, Gyöngyös. Csapatunk megverték a csoport mérkőzéseken belül a Gyöngyöst és kikaptak a Pick Szegedtől, így a3. helyért játszhattak az Elektromos csapatával aki a tavalyi bajnokság II. helyezettje volt és sikerült is a mérkőzést megnyerni.

Gratulálunk a csapatoknak!
Köszönjük a szülői segítségeket is, reméljük a továbbiakban is hasonló szép eredményeket tudnak elérni az utánpótlás csapataink.
Emellett még mindig várjuk az újabb Kézilabdacsemetéket az edzésekre!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!