Munkaerő-közvetítő iroda nyílt megváltozott képességűeknek!


A Napsugár Munkaerő-közvetítő Iroda a TÁMOP-5.3.8.A3-12/1-2012-0038 számú európai uniós - A leghátrányosabb helyzetű csoportok munkaerő-piaci esélyeinek növelése érdekében motiváló képzések és kapcsolódó szolgáltatások támogatása munkaerő-piaci szolgáltatóknál- című pályázat megvalósításaként Mezőberényben jött létre.

A Mécses Egyesület eddigi szolgáltatásai mellett egy olyan új, alternatív munkaerő-piaci szolgáltatást hozott létre, amely a megváltozott munkaképességű emberek számára a nyílt munkaerő-piaci elhelyezkedést hatékonyan elősegíti. Célcsoportunk a munkavállalási korú (16-65) megváltozott munkaképességű, fogyatékossággal élő, tartósan egészségkárosodott emberek, illetve azok a munkáltatók, vállalkozók, megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztató akkreditált foglalkoztatók, vagy foglalkoztatásukra nyitott munkáltatók, melyek rendelkeznek megváltozott munkaképességű munkavállalók által betölthető munkakörökkel.

Irodánk létrejöttének indokoltságát pontos számadatok támasztják alá, melyek jól mutatják, hogy hazánkban a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása az európai 50% -os aránnyal szemben csak 23%. Ez Békés megyében mindössze 10% körül mozog. Magyarországon 938.000 megváltozott munkaképességű ember él, akiket egészségi állapotuk megakadályoz vagy nehezíti őket a munkavállalásban. Békés megyében számuk 50.000 körül mozog.

Célunk, hogy szolgáltatásaink révén a megváltozott munkaképességű embereknek ismét esélyük legyen egy minőségi élethez a munka világába történő visszajutás révén. Munkáltatóknak nyújtott szolgáltatásaink során az elsődleges szempont, hogy a betöltendő munkakörre a legmegfelelőbb munkavállalót közvetítsük ki, így munkáltató és munkavállaló közös megelégedéssel, hosszú távon tud együttműködni.

Címünk: 5650 Mezőberény, Árpád utca 5.

Nyitva tartás: 08.00-16.00

Telefon: +36/70-466-5862

email: munkaero@mecsesegyesulet.hu

facebook: https://www.facebook.com/napsugarmunkaero

Letölthető dokumentumok

# Fájlnév Méret
1 0001 205.46KB

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!