Ismét egy győzelmekről szóló hétvége a BSzSK-nál


Tartja a veretlenségét a Békési SzSK a keleti csoportban. Legkisebbjeink az U -11-ben harcosan küzdöttek. Feljutva a B csoportba, már erősebb ellenféllel kellett megmérkőzniük.

Az U-11-es országos bajnokság, B csoport mérkőzéseit hazai pályán játszhatták, a Dr. Hepp Ferenc Iskola tornatermében. Edzőjük, Hegedűs Ferenc így értékelt:"Nagyot küzdött a csapat, gratulálok a gyerekeknek, picin múlott a második győzelem és a feljutás. A következő fordulóba újra megpróbáljuk, lelkesen dolgozunk tovább.

Békési Heppes Szöcskék- Viharsarki Farkasok: 52-49

Szolnoki Kenguruk- Békési Heppes Szöcskék: 68-66

A serdülők is játszottak. Egy győzelem és egy vereség lett a mérlegük:

Békési SZSK - Viharsarki Farkasok: 73-80

Békési SZSK - JKSE Kosársuli: 70 - 53

A juniorok viszont döntőt játszottak. A Balog Lajos vezette csapat a fiú Regionális Bajnokság régiós döntőjét nyerte meg.

Békési SZSK - Dombóvári KKE: 109-49

Békési SZSK - Kaposvári KS: 89-78

2014-ben a kiemelt bajnokságban folytatják, a legjobb 16 között!

Végül, de nem utolsósorban: tartja veretlenségét a felnőtt férfi kosárlabdacsapatunk. Hetedik mérkőzésén is győzedelmeskedett a BSzSK csapata a Ceglédi KE ellen. Az eddigi találkozókon mindig ceglédi siker született. Éppen ezért különösen készültek a Gladiátorok erre a bajnoki mérkőzésükre. A mérkőzés nem éppen nyugodt hangulatban zajlott, hiszen 3 technikai és egy kiállítás nehezítette a Ceglédi KE-t. A gigászi csata győzteseként bebiztosítottuk a pozíciónkat a tabella élén.

Ceglédi KE - Békési SzSK: 76 -94

Risimic B.: 17/3; Zsíros G.: 17/9; Nagy Á.: 0; Solevic N.: 22/18; Bere M.: 17; Csorba Sz.: 12; Kis G.: 5; Farkas G.: 4/3; Takács I.; Korcsog Gy.; Vujadinovic V.; Vámos L.


Gratulálunk minden korcsoportnak! Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!