Minőségi szolgáltatás az Idősödő Békésiekért!


A Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ (Családsegítő) fokozottan figyel arra, hogy az idősödő lakosság is emberhez méltó életet élhessen a saját otthonában és minél később kelljen – esetleg ne is szoruljon arra, hogy – önellátási gondjai miatt környezetét elhagynia.

A házi segítségnyújtás keretében több évtizedes tapasztalattal rendelkező, emberbarát, segítőkész magasan képzett kollektíva látogatja és ápolja, gondozza a korosodó békésieket.

A házi segítségnyújtás magába foglalja többek között a bevásárlást, orvoshoz kísérésen, gyógyszerfelíratást, gyógyszeradagolást, annak beadásának felügyeletét, takarítást, fürdetést, kisebb ápolási feladatokat. Igénybe vehető továbbá ágyhoz kötött beteg gondozását ellátó hozzátartozó tehermentesítésére, a betegellátást segítő technikák megtanítására, tanácsadásra, ügyintézéshez való segítségnyújtás kérésére, stb. A házi segítségnyújtásra való jogosultságot a házi orvos igazolja.

A házi segítségnyújtásról a gondozónők gondozási naplót vezetnek, melyben az ellátást igénylők aláírásukkal igazolják az elvégzett gondozást, segítségnyújtást.

Forduljanak hozzánk bizalommal, a házi segítségnyújtás korrekt közvetlen támogatás! Az elvégzett munkánkért garanciát vállalunk!

Érdeklődni lehet Kőrözsi Katalinnál, illetve Vozár Pálnénál, Békés Jantyik u. 1. Tel: 414-840 v. 70/ 337- 1181.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!