Sütemények különféle gabonákból a BIO-KONYHA szakkörön!


A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ és a Békés és Környéke Biokultúra Közhasznú Egyesület szeretettel vár minden kedves érdeklődőt, aki szívesen kipróbálná a különböző egészséges gabonákból készült finom édes és sós süteményeket!
Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök, a szakkör vezetője ebben a hónapban is naprakész információkkal és bevált receptekkel készül a BIO-KONYHA szakkör következő alkalmára ellátogatók részére! Időpont: 2014. április 25. (péntek) 17:00 óra Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. utca 23-25.) Bővebb infó: www.bekesikultura.hu, Dacziné Dúzs Julianna: +36 70 2933926, Darányi Berta: +36 20 2446603 A részvétel ingyenes! Minden új és visszatérő érdeklődőt szeretettel várunk!

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!