RETRO CSAK 80-as buli a Denevérben Olival!


Forrás: Denevér Club
Helyszin: Denevér
Régi csemői, libás arcok gyűlnek össze szombaton a Denevérben, ahol DJ OLI egy különleges nyolcvanas bulival repít mindenkit vissza a múltba. Interjú:

Számos retro bulit csináltál már, jól ismernek Dánfokról, de most a Denevérben valami egészen különlegesre, egy 80-as bulira készülsz! Honnan az ötlet?


- Januárban találkoztam Fickóval egy Sterbinszky bulin. A tininindzsa korombeli ismerőssel egyhamar a 80-as évek bulijai, fiatal korunk emlékei jöttek elő.

A terv akkor fogant, hogy kell, egy bulit csinálni ahol összejöhetne ismét a régi csapat, mint akár egy osztálytalálkozón.

Előhívtuk a közösségi oldalt segítségül. Azonnal előkerült Amál Sopronból, Miki Halásztelekről, Örs és sok - sok ismerős, jó barát.

Egy zárt eseményben elkezdtünk álmodni, akkori magunkról készült fotókat digitalizálni és feltölteni. Annyi zenét linkeltünk be hogy egy buliban le se lehet már játszani.

Jött a tavasz és csak az álmodozás ment, de ekkor még nem volt helyszíne se a bulinak.

Először olyan szórakozóhelyet szerettünk volna ahol anno éltük a bulikat és átjárta a falakat a kor szelleme.

Sajnos ezek ma zárva vannak. (Csemői söröző, legutóbb Kentucky néven ismert és a Libresso)

Végül az a hely lett kiválasztva ahol éppen megfogant a buli ötlete és ez a Denevér Club volt!




Kinek ajánlod ezt a bulit?


- Ezt a bulit elsősorban a forever young generációnak álmodtuk meg.

A régi arcokkal és az akkori klubbokban pörgött zenékkel.

Természetesen várjuk a nyolcvanas évek zene szerelmeseit, akik alázattal és szeretettel viszonyulnak e buli szellemiségéhez.




Milyen zenékkel, előadókkal készülsz?


- Disco klubbokban pörgött zenékkel és speciális remix változatokkal készülök, amiket anno szerettünk és táncolhattunk rájuk.(Nem a lebutított radio verziókra gondolok)

Aki anno feljárt szórakozni annak mind ismerős lesz.Viszont aki abban az időben még csak a csattogós lepkét tologatta maga előtt, annak újként fog hatni sok zene, mert nem a rádiókban hallható slágerek fognak pörögni, hanem azok a klubzenék, amik miatt rengetegen a diszkókba jártak, mert csak ott voltak hallhatók.

Hiszen köztudott hogy a nyolcvanas években a média nagy késéssel és cenzúrával dolgozott és hála a teremtőnek még akkor nem voltak műholdas zenei csatornák és internet sem :D

Keresd a Back to the 80 Békés! Dj.OLi - Retro Buli eseményt a Facen és hangolódj rá a bulira.






Lesz csak 90-es party is egyszer?


- Egyszer biztosan lesz.

De most arcal a 80-as buli felé forduljunk, mert ez az alap, az elektronikus zene bölcsője és kevés remember buli pörgeti a zenei gyökereket!

Euro Italo disco, Funky, Rock n Roll

Minden érdeklődőt szeretettel várok, aki képes a zenei finomságokat befogadni.Csak olyan zenék fognak szólni, amik egyszer már bizonyítottak.Ha nyitott vagy a jóra, garantáltan jól fogod magad érezni.

Ezen az estén úgy lesz, ahogy régen volt!

Hali! Oli!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


retro