MIÉRT VÁRKONYI? MIÉRT BISZTRÓ? MIÉRT GYULA?


Megjelent: 2014 Június 12. ( Csütörtök ) 08:54
Módosítva: 2015 Július 2. ( Csütörtök ) 09:35
Gyula szívében, újonnan épült igényes bisztrónkban várjuk mindazokat, akik ugyanúgy szeretik élvezni a kifogástalanul elkészített, házias ételeket és magát az életet, mint mi!

A Várkonyi család régi álma valósult meg, amikor Gyula szívében megnyitottuk bisztrónkat.

A bisztró az orosz "быстро" (gyorsan) szóból ered, és utal az 1815-ös orosz megszállás idejére, amikor a város szélén táborozó orosz katonák beszöktek a kiskocsmákba, és "bisztró, bisztró" kiabálásával ösztökélték iparkodásra a híresen lassú francia kiszolgálást.

Konyhánkon nem árulunk zsákbamacskát, a gazdag magyar kulináris hagyományokon alapuló ízeket a legmagasabb színvonalú modern konyha elvárásaival ötvözzük.Hisszük, hogy a jó ízhez a minőségi, tudatosan előállított alapanyag a legfontosabb, ezért a helyi, környékbeli őstermelőktől szerezzük be a legtöbb alapanyagot, így minden friss és adott a kifogástalan ételek elkészítéséhez.

A kiválóság nem örökletes.

A minőség nem veled született.

Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt." (Gundel Károly)

Italkínálatunkat kiváló minőségű borok, rövid italok széles választéka, koktélok és egyedülálló kávékülönlegességek jellemzik.

Személyzetünk fiatal, közvetlen, lendületes, jó hangulatú emberekből áll, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy Vendé- geink önfeledten élvezzék ételeinket és italainkat.

"Amelyik pincér nem tud mosolyogni, jobban tette volna, ha vendégnek születik." (Gundel Károly)

Várjuk mindazokat, akik ugyanúgy szeretik élvezni a kifogástalanul elkészített, házias ételeket és magát az életet, mint mi.

Elérhetőségek:

• Kossuth Lajos utca 14.

• Gyula, Hungary

• 5700 Telefon (66) 630 324

E-mail kapcsolat@varkonyibisztro.hu

www.varkonyibisztro.hu

Facebook

(X) Reklám

Tételek: 1 - 20 / 36 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!