E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Békési Ikrek Találkozója lesz a MadzagfalvinForrás: Öreg Gumis és Tsa KFTMegjelent: 2014 Július 15. ( Kedd ) 17:19
Barkász Sándor és Öreg Gábor szervezésében először kerül megrendezésre a Madzagfalvi Napok ideje alatt a találkozó.

Az idei Madzagfalvi Napok idején, szeptember első hétvégjén rendezik meg az első Békési Ikrek Találkozóját – mondta el a Békési Újságnak az ötletgazda, Öreg Gábor. A városban ismert vállalkozó hozzátette, hogy a rendezvényre Békésen élő, innen elszármazott vagy ide kötődő ikerpárokat várnak, életkortól függetlenül. A programok még nem véglegesek, de biztosan lesznek ügyességi versenyek a gyerekeknek, ikerszépségverseny, iker hasonmás verseny, jutalmazzák megjelent a legfiatalabb és a legidősebb ikreket. Lehetőség lesz kötetlen beszélgetésre, barátkozásra a terített asztalok körül. A rendezvényt védnökként Barkász Sándor mérnök-cégvezető támogatja, aki hármas ikreknek az édesapja. Érdekesség, hogy Öreg Gábor is családilag érintett, két fiú és két lány ikerunokái vannak.

Kérik, hogy a vendéglátás megszervezése miatt a békési ikrek első találkozója iránt érdeklődők jelentkezzenek augusztus 22-ig Öreg Gábornál a Kossuth utcai kereskedésében személyesen, e-mailben: ikrek.bekes@t-online.hu, vagy telefonon (20/95-35-298).

A rendezvény szervezője a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ. A távolabbról érkezőknek a Dánfoki Üdülőközpontban szálláslehetőség is biztosított.


(hirdetés)

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?