Izsó Gábor polgármester sajtóközleménye Békés lakosságához!


Megjelent: 2014 Augusztus 22. ( Péntek ) 19:35
Módosítva: 2014 Augusztus 22. ( Péntek ) 20:51
Együtt, tovább Békés vizeken

A békési választópolgárok négy évvel ezelőtt minden választókörzetben a Jobboldali Összefogás képviselő jelöltjeit tisztelték meg bizalmukkal. Ebben a csapatban több képviselőtársam velem együtt immár nyolc éve dolgozik Békésért, a békésiekért.

A minden korábbinál erősebb társadalmi összefogás és a civil szervezetek támogatása mellett Békés végre a fejlődés útjára léphetett. Ez a fejlődés kapott újabb lendületet az elmúlt négy évben, a polgári kormány intézkedései és képviselőink hatékony munkája nyomán.

Most, 2014-ben ezen megkezdett munka folytatásához, terveink megvalósításához kérem ismét a város bizalmát az őszi önkormányzati választásokon.

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy a békési polgári oldal minden pártja és politikai szervezete biztosított a támogatásáról. A kormányzó Fidesz, a KDNP és a Jobboldali Összefogás egyaránt polgármester jelöltnek választott.

Ám a mai napon mégis független polgármester jelöltként állok Önök, békésiek elé. Független, ám, a polgári kormánnyal négy éve együtt dolgozó polgármester jelöltként.

A Fidesz békési csoportja, mely négy éve is harcba szállt a jelenlegi városvezetés ellen 2014-benaz idén is elsősorban saját tagjait támogatja képviselő jelöltként. Rájuk a békésiek 2010-ben egyszer már nemet mondtak, soraikból ezért sem tudok nyugodt lelkiismerettel választani,

Az elmúlt négy év megerősítette korábbi álláspontomat: Békés nem válhat a pártpolitika küzdőterévé sem a jobb, sem a baloldalon. Tovább támogatva a Kormány politikáját ezért nem a pártok, hanem a békési emberek polgármester jelöltjeként méretem meg magam 2014 októberében.

Csapatom, mely egyúttal a Jobboldali Összefogás csapata, a legtöbb békési számára ismerős lesz. Tagjai mindannyian hosszú évek óta kiveszik részüket a képviselő testület munkájából, városunk életéből, valamennyien közismert, köztiszteletben álló emberek.

Munkájuk, kitartásuk számomra garancia, ezért a 2010-ben győztes csapaton csak két helyen változtattam. Mészáros Sándor és Vámos László korábbi képviselőtársaink külön utakra léptek. Helyükre Deákné Domonkos Julianna, iskolaigazgatót, korábbi képviselő asszonyt, és Miklós Lajos egykori igazgató urat, vízügyi szakmérnököt ajánlom a választók bizalmába. Két olyan jelöltet, akik emberségből, szorgalomból már bizonyítottak Békésen, ezért helyük van a képviselő testület soraiban is. Mindketten dolgoztak már a képviselő testületben, az elmúlt ciklusban pedig a szakbizottságokat erősítették munkájukkal.

Mellettük sorakoznak föl Mucsi András, Pocsaji Ildikó, Pálmai Tamás, Barkász Sándor, Balázs László jelenlegi képviselők és én, Izsó Gábor, mint polgármester és képviselő jelölt, akit csapatával együtt támogat Dankó Béla országgyűlési képviselő, a Fidesz. választókerületi elnöke is.

Mi, a Jobboldali Összefogás csapata, ismét több pártból gyűlünk újra egy zászló alá az összefogás jegyében. Vagyunk itt független civilek, Fidesz és KDNP tagok egyaránt, akárcsak négy éve.

Hiszem, hogy Békést a jövőben is egy ilyen összetett, értékrendjében egységes csapat vezetheti tovább sikeresen, indulatoktól, pártoskodástól mentesen.

Ehhez kérem, ehhez kérjük Békés minden lakosának támogatását az önkormányzati választásokon.

Izsó Gábor


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!