A nyugdíjasok kedvezményesen tölthetik


Október 23. és 26. között tizennyolcadik alkalommal rendezzük meg a Csabai Kolbászfesztivált, a hungarikum csabai kolbász ünnepét. A 4 napos rendezvény a csabai kolbász készítését, a disznótoros hagyományokat, a város és vidéke szlovák és magyar közösségi ünnepeit, gasztronómiai hagyományait helyezi a középpontba

A jó hangulatról népzenei és szórakoztató zenei előadók gondoskodnak, esténként neves hazai és külföldi fellépők várják a közönséget. Látogatóinkat izgalmas és vidám kolbászkészítő versenyek várják 20.000 m2-en.

A Csabai Kolbászfesztiválon minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot. Kiemelt figyelmet fordítunk a nyugdíjasokra, családokra és fiatalabb korosztályokra egyaránt, ezért külön kolbászkészítő versenyeket is szervezünk számunkra igen kedvező feltételekkel. A civil szervezetek, nyugdíjasok és fogyatékkal élők október 24-én 11 órától mutathatják meg a nagyvilágnak, hogyan is készül az igazi csabai.

A kolbásztöltéshez szükséges 5kg húst is magába foglaló nevezés az induló 5 fős csapatok számára mindössze 6 ezer Forint, ezzel a kedvezménnyel szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy mindenki részesüljön a vidám kolbásztöltés élményéből és a Csabai Kolbászfesztivál fergeteges hangulatából.

A versenyekre online lehet jelentkezni a fesztivál honlapján: csabaikolbaszfesztival.hu


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!