A Dr. Hepp Ferenc Iskola 8. Jótékonysági Bálja


Forrás: Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola
Helyszin: Békés, József Attila u., 12
Megjelent: 2014 December 1. ( Hétfő ) 13:52
Módosítva: 2014 December 2. ( Kedd ) 09:12
Sorrendben immár a nyolcadik jótékonysági bál megrendezésére került sor 2014. november 22-én a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskolában. Erre az estére igazi bálteremmé változott a tornaterem, hogy helyet adhasson a 270 vendégnek, akik megjelenésükkel és adományaikkal hozzájárultak iskolánk munkájához, szabadidős programjainak és rendezvényeinek megvalósításához, az iskolai környezetünk szépítéséhez. A mazsorettes lányok és zászlós fiúk műsorszáma a Városi fúvószenekar kíséretével nyitotta meg a rendezvényt.

Igazgatónőnk, Deákné Domonkos Julianna köszöntötte a bál résztvevőit, köztük a fővédnököt, névadónk fiának, Dr. Hepp Ferencnek özvegyét, Hepp Klárit és családját. Hepp Klári megnyitó beszédében megköszönte a jelenlévők hozzájárulását az iskolai célok megvalósításához, majd átnyújtotta a Hepp-család ajándékát igazgatónőnknek.

Izsó Gábor polgármester úr pohárköszöntője után vette kezdetét a vacsora és a táncmulatság. A vacsorát a Bagoly vendéglő készítette és szervírozta. A táncos hangulatról az Antovszky Band gondoskodott.

Iskolánk tanulói több műsorszámmal is kedveskedtek a vendégeknek: a Fitt Kidd tornászai, Okányi Mihály néptáncos és Fregolina Társastánc klub tagjai léptek fel.

A táncközi szünetekben, a vacsora ízletes fogásainak elfogyasztása közben Kisné Sajben Kitti múlt század eleji ismert filmdalokat énekelt, majd a Hepp-tánckar revütáncos lányai mutatták be nagy tetszést kiváltó műsorszámukat.

A késő esti órákban került sor a jótékonysági aukcióra, amelyen Csuta György festőművész és Horváth Hajnalka alkotóművész egy-egy képe talált gazdára. Az éjfélkor tartott tombolasorsoláson – támogató partnereink jóvoltából - rengeteg értékes nyeremény kerülhetett új tulajdonosaihoz. A tombolasorsolás fődíját Püski Sándor festőművész ajánlotta fel.

Már jóval elmúlt éjfél, amikor sor került meglepetés vendégünk, Csordás Ákos műsorára, aki több dalt is énekelt, majd a színpadon maradva, a zenekar műsorába bekapcsolódva, fergeteges, mulatós hangulatot teremtett.

A 8. Hepp-bál a hajnali órákban, remek élményekkel és nagy sikerrel zárult. Köszönet mindezért szervezőinknek, Vidáné Endrődy Ildikónak és csapatának, támogatóinknak, szülői munkaközösségünknek.

(Király Gyula - HeppStúdió)


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!