U12-es forduló Békésen


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Hétvégén Békésen került megrendezésre az U12-es gyermekbajnokság következő fordulója. Csapatunkra 2 mérkőzés várt a nap folyamán, a tabella első felében álló Pick Szeged 2003-as és Pick Szeged Vörösmarty csapataival.

A Pick Szeged 2003-as csapat ellen szinte az első perctől kezdve Döge Sándor csapatának kezében volt a mérkőzés irányítása, a 6. percben 0-6 volt a meccs állása. A 7. percben időt kért a Szeged, azonban lényeges változást ez nem eredményezett a mérkőzés kimenetelében. A félidőben 4-13-re vezetett a Békés. A második félidő sem hozott meglepetést, a jól összeállt védekezés és kapusteljesítmény mellett 3 szegedi gól született 20 perc alatt. Így 7-22-re nyert a Békés.

A nap másik mérkőzésén a Vörösmarty ellen léptek pályára a fiúk. Az első félidő feléig nem született szegedi gól, hétméterest is hibáztak, így a félidőben 3-11-re vezetett a Békés NEKA. A második félidőben kiélezettebben játszottak a csapatok, a békésiek támadásban többször is hibáztak és közelebb engedték magukhoz a tiszapartiakat. Ám az első félidő előnyét kihasználva 10-16-re nyert végül a Békés.

Pick Szeged 2003 - Békés NEKA 7-22 (4-13)
Pick Szeged Vörösmarty - Békés NEKA 10-16

Békés: Borbély I., Minya M., Kovács L. 4, Temesvári G. 11, Varga I., Hegedűs F., Soltész D. 3, Vidovenyecz B. 1, Pap R. 5, Kiss M., Kiss A. 6, Szabó Á. 5, Gecse A., Tóth T. 1.

Jelenleg ezzel a fordulóval továbbá is vezeti a bajnokságot csapatunk.

Gratulálunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!