Papírsárkányok és nyúlfuttatás a Nefelejcs Vigalmon!


Megjelent: 2015 Április 8. ( Szerda ) 09:07
Módosítva: 2015 Április 21. ( Kedd ) 08:20
Április 25-én, szombaton a kilencedik Nefelejcs Vigalmat rendezi meg a Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület.

A Tájházban sorra kerülő rendezvényhez kötődően alkotópályázatot írtak ki. Ezúttal papírsárkányt lehet készíteni, és azzal pályázni. A méret tetszőleges, de csak természetes anyagok használhatók. Csoportos és egyéni pályázók egyaránt jelentkezhetnek. Életkori megkötés nincs. A munkák leadhatók a Fakuckó játékboltban április 22-ig nyitvatartási időben, mellékelve vagy ráírva a készítő nevét, életkorát, telefonszámát vagy e-mail címét. A legjobb munkákat a IX. Nefelejcs Vigalmon kiállítják, készítőiket - kreatív ajándékokkal - megjutalmazzák. Előnyt élveznek a röptethető papírsárkányok.

A jól sütő háziasszonyok pályázhatnak a "Nagyanyáink süteményei" versenyre. A már elkészített, tetszés szerint édes vagy sós süteményeket – egy tálcányit - 10 óráig kell a Tájházba elvinni, azokat szakértő zsűri bírálja el. A legjobbakat cserép sütőformákkal díjazzák.

Mivel a IX. Nefelejcs Vigalom kedvence a nyúl és a répa lesz, várják a nyúltartók nevezését is a nyúlfuttató versenyre. Minden nevező nyuszi és gazdija ajándékot kap.

További tájékoztatás kérhető Balog Gábornétól a 30/92-53-933-as számon.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!